יום שלישי, 5 ביוני 2018

עוגת שוקולד מנצחת מקמח כוסמין מלא

עוגה נהדרת ממש, קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך כדי להנות מעוגה עסיסית ופשוט מושלמת.

               

2 תבניות אינגליש קייק

1. מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
2. מערבבים בקערה לפי הסדר:
4 ביצים
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 גביע שמנת חמוצה 200 מ״ל
קורט מלח
1 כוס קמח כוסמין מלא
1 כוס אבקת שוקולית לאפייה
1 כפית גדושה אבקת אפייה
כשהתערובת חלקה מוסיפים:
1/3 כוס פתיתי שוקולד צ׳יפס (עדיף 66% מוצקי קקאו) ומערבבים קצרות.
3. יוצקים את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק ומפזרים חופן נאה של שוקולד צ׳יפס מלמעלה ושקדים פרוסים.
4. מכניסים לתנור ואופים כ- 40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו.
5. מחממים במיקרו בפולסים של 30 שניות:
50 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
40 מ״ל שמנת מתוקה
מערבבים למסה חלקה וסמיכה ומצפים עם כפית את העוגות החמות. (אין הרבה גנאש, הציפוי דק ולא צריך יותר מזה
לקישוט ניתן לפזר סוכריות צבעוניות או מזרה שוקולד מריר.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עוגת שוקולד מנצחת מקמח כוסמין מלא

עוגה נהדרת ממש , קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך   כדי   להנות מעוגה עסיסית ופשוט מושלמת .                 2 תבניות א...