יום שני, 29 בינואר 2018

עוגת פירות יבשים

עוגת פירות יבשים עשירה וטעימה במיוחד שאני תמיד מכינה בט״ו בשבט.
אם תשקיעו במבחר פירות ואגוזים העוגה תצא מושלמת בטעמה
אני השתמשתי בפירות הבאים: תמרים, תאנים, משמשים, שזיפים, צימוקים, קליפות תפוז מסוכרות, אגוזי מלך, שקדים, אגוזי לוז וגרורת תפוז. כחופן מכל דבר.



1. מערבבים בקערה:
3 כוסות פירות יבשים ואגוזים/שקדים מסוגים שונים, קצוצים יפה.
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית קינמון
1/2 כוס סוכר חום

2. מוסיפים:
3 ביצים
5 כפות שמן קנולה/זית
מערבבים היטב ומשטחים בתבנית אינגליש קייק.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 45 דקות.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עוגת גבינה וחמאת בוטנים

עוגת גבינה   טעימה מאוד ל אוהבי טעם חמאת הבוטנים . עוגה קלה מאוד להכנה , בלי הפרדת ביצים והקצפתן .  פשוטה ונהדרת לחג הש...