יום ראשון, 30 ביולי 2017

פסטה ברוטב פסטו ביתי

פסטה פאפרדלה ברוטב פסטו טרי וביתי. ארוחת הצהריים החביבה עלי.😋
את רוטב הפסטו הכנתי עם עלי בזיליקום של חברת ״מרינה עשבי תיבול״. מרגע שגיליתי את החברה הזו אני לא מחליפה אותה באף חברה אחרת. ראשית האיכות היא איכות של יצוא, וזה אומר סחורה לא פחות ממעולה. והכי נהדר? אין בלאי וגבעולים מיותרים, כל החבילה עלים רעננים של ירק מה שבסופו של דבר מקנה מקסימום טעם לתבשילים שלי. נסו והתמכרו גם אתם😊


         


2-3 מנות

1. מכניסים למעבד מזון 2 חבילות עלי בזיליקום של ״מרינה עשבי תיבול״  שטופים היטב (ללא הגבעולים
2. מוסיפים:
חופן אגוזי מלך/צנוברים 
2-3 שיני שום קצוצות
שמן זית לפי הצורך (כחצי כוס ויותר)
1/2 כוס פרמז׳ן (אופציה
מלח.
3. טוחנים הכל, טועמים ומתקנים תיבול. (עוד שמן, מלח וכו׳..) 
4. מבשלים 300 גרם פסטה לפי ההוראות, מסננים אך לא שוטפים. שומרים מנוזלי הבישול קצת פחות מרבע כוס.
5. רוטב פסטו שמנת:
מחממים מעט שמן זית במחבת/סיר ומוסיפים כ-3-4 כפות גדושות רוטב פסטו
מוסיפים מנוזלי בישול הפסטה ו-3/4 מיכל שמנת מתוקה. ממליחים ומפלפלים. אם מעוניינים ברוטב ירוק ודומיננטי יותר מוסיפים עוד פסטו. הטעם הסופי תלוי בכם, תטעמו ותשפרו תיבול
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים או שמוזגים פסטה לצלחת ויוצקים מעליה את הרוטב
מערבבים ומפזרים פרמז׳ן מלמעלה. מגישים מיד.

6. למנת פסטה פרווה נ ה ד ר ת:
מכינים את הפסטו לפי ההוראות ומוותרים על הפרמז׳ן.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שומרים 1/4 כוס ממי בישול הפסטה. מסננים את הפסטה ולא שוטפים.
בסיר/מחבת רחבה יוצקים את מי בישול הפסטה, מוסיפים את רוטב הפסטו ומערבבים היטב כ-3 דקות על אש גבוהה-בינונית. מוסיפים את הפסטה ומערבבים עם הרוטב. מגישים מיד.

        

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עוגת שוקולד מנצחת מקמח כוסמין מלא

עוגה נהדרת ממש , קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך   כדי   להנות מעוגה עסיסית ופשוט מושלמת .                 2 תבניות א...