יום ראשון, 2 באפריל 2017

חיתוכיות ריבה ושקדים/ כשר לפסח


קל קל להכנה!
חיתוכיות מושלמות מבצק פריך כשר לפסח ואפילו פרווה! במילוי ריבת פירות יער מעולה ובריאה של ״מנס אנד גאסר״ המכילה 100% רכיבי פרי וללא תוספת סוכר.
מושלם לצד הקפה.


              

תבנית מלבנית 20*30

1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות. 
2. מניחים בקערה לפי הסדר:
200 גרם קמח תופח לפסח אוסם (שקית)
1 כוס אבקת שקדים
1/2 כוס סוכר
קורט מלח
1 ביצה L
1/2 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
מערבבים ביד לפירורי בצק.
3. משטחים 3/4 מהבצק בתבנית ומהדקים היטב לשכבה דקה.
(את יתרת פירורי הבצק שומרים במקרר.)
4. אופים 10 דקות.
מוציאים מהתנור ומורחים מעל 1/2 מכמות הריבה שבצנצנת, כ-150 גרם ריבת יער
מפזרים את יתרת פירורי הבצק ומעליהם חופן שקדים פרוסים
מזלפים כמה נגיעות של ריבה מעל בעזרת כפית ומחזירים לתנור לאפייה נוספת של כ-30 דקות עד שהבצק מזהיב יפה.
מצננים היטב, מפדרים באבקת סוכר ופורסים לריבועים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עוגת שוקולד מנצחת מקמח כוסמין מלא

עוגה נהדרת ממש , קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך   כדי   להנות מעוגה עסיסית ופשוט מושלמת .                 2 תבניות א...