יום ראשון, 5 בפברואר 2017

טירמיסו

עוגת פאי טירמיסו עדינה ונמסה בפה. טעימה מאוד וקלה להכנה. מכינים יום לפני ההגשה ונהנים ימים שלמים שכן היא משתבחת עם הזמן. 


         


תבנית קפיצית קוטר 26

 לקרם:
1. בקערה גדולה מקציפים בעזרת מקצף יד חשמלי:
2 כוסות חלב
1/2 1 כוסות שמנת מתוקה (1 מיכל שמנת +חצי כוס)
1 אינסטנט פודינג בטעם וניל
2. בקערה אחרת מערבבים היטב:
500 גרם גבינת שמנת/מסקרפונה
1/2 כוס סוכר
מערבבים עד שהגבינה מתרככת וגרגירי הסוכר נמסים.
3. מקפלים בעדינות את תערובת הגבינה לקרם הפודינג עד לאחידות. מניחים בצד.
לבישקוטים: (חבילה וחצי
4. מכינים בקערה תערובת של 3/4 2 כוסות אספרסו עם 2-3 כפות רום (לא תמצית) או מכינים קפה שאוהבים באותה כמות.
5. חותכים את הקצה העליון של הבישקוטים, טובלים קצרות באספרסו ומעמידים אותם סביב, בהיקף התבנית, כשצידם הקטום כלפי מטה
טובלים בישקוטים שלמים באספרסו ומסדרים בתחתית התבנית




6. יוצקים מחצית מהקרם פנימה ומסדרים מעל הקרם בישקוטים טבולים באספרסו באותו אופן כמו בתחתית
יוצקים את יתר הקרם, מיישרים ומכניסים למקרר למשך לילה שלם.




מפדרים למעלה אבקת קקאו ומגישים.
נ.ב ייתכן וישאר לכם מעט מהקרם. תוכלו להכין ממנו טירמיסו אישי בכוסות קינוח

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עוגת שוקולד מנצחת מקמח כוסמין מלא

עוגה נהדרת ממש , קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך   כדי   להנות מעוגה עסיסית ופשוט מושלמת .                 2 תבניות א...