יום חמישי, 8 בספטמבר 2016

עוגת סנדוויץ׳ פירורים בטעם שוקולד או חיתוכיות שוקולד ופירורים

עוגת שכבות טעימה ופשוטה, או חיתוכיות שוקולד אם תרצו. כל אחד קורא להן בשם שונה, אבל מה זה משנה? העיקר שזה טעים וממש קל להכנה, ועוד ללא שימוש במיקסר או מעבד מזון. 


      


תבנית זכוכית מלבנית או חד״פ אלומיניום בינונית.
המצרכים מודגשים בגוף המתכון.

1. מערבבים בקערה עד לקבלת בצק פירורי:
1/2 2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1/2 כוס סוכר
1 ביצה
3/4 כוס שמן
1 כפית תמצית וניל
2. לוקחים חופן בצק מלוא היד ( ככוס) ומניחים בקערה אחרת. שומרים בצד.
משטחים את יתרת הבצק בתבנית ומהדקים היטב.
3. מערבבים בקערה המתאימה למיקרוגל:
1 כוס קקאו
1/4 1 כוסות סוכר
קורט מלח
3/4 כוס שמן
מכניסים למיקרוגל לדקה וחצי. מוציאים ומערבבים לקרם. (אם יש צורך מחזירים למיקרוגל לחצי דקה נוספת. יש להיזהר לא לחמם יתר על המידה- שהקקאו לא ישרף)
4. מוסיפים לקרם 4 ביצים שלמות, אחת כל פעם ומערבבים עד להטעמה.
5. יוצקים את קרם הקקאו על תחתית הבצק ומיישרים.
את יתרת בצק הפירורים מפזרים יפה מעל הקרם.
6. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-25-35 דקות עד שפירורי הבצק מזהיבים והקרם אפוי. מצננים ומפדרים באבקת סוכר.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עוגת שוקולד מנצחת מקמח כוסמין מלא

עוגה נהדרת ממש , קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך   כדי   להנות מעוגה עסיסית ופשוט מושלמת .                 2 תבניות א...