יום שני, 23 ביוני 2014

עוגיות שוקולד סדוקות ורכות

עוגיות טעימות מאוד וקלות להכנה. יש להקפיד על זמני האפייה על מנת להגיע למרקמן המושלם.


              

כמות של 28 -25 עוגיות (תלוי בגודל)
החומרים מודגשים בגוף המתכון.

1. מחממים תנור לחום של 175 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.
2. ממסים בקערה המתאימה למיקרוגל בפולסים של 30 שניות כל פעם:
200 גרם שוקולד מריר משובח
60 גרם חמאה
מערבבים עד שהתערובת הומוגנית וחלקה ומצננים במשך כמה דקות.
3. מקציפים בקערה עם מטרף ידני:
2 ביצים
7 כפות סוכר חום
מוסיפים:
1 כפית תמצית וניל
75 גרם קמח (7.5 כפות מדידה)
1 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
50 גרם שוקולד מריר קצוץ (לבחירה)
4. מערבבים היטב ומניחים מהתערובת תלוליות של עוגיות, 4 בשורה במרווח. (נעזרים ב-2 כפיות) אופים במשך 13 דקות בדיוק.
מוציאים מהתנור גם אם העוגיות נראות ומרגישות רכות. הן מתייצבות בחוץ. 


4 תגובות:

  1. הכנתי ביום חמישי האחרון. היו להיט גדול!
    אחלה בלוג יש לך!!

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה רבה, כמה כיף לקרוא ;-) לבריאות!

      מחק
  2. הכנתי ביום שישי היו מעולה תודה תודה על המתכון

    השבמחק
  3. בשמחה :-) לבריאות ותודה על העדכון!

    השבמחק

עוגת שוקולד מנצחת מקמח כוסמין מלא

עוגה נהדרת ממש , קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך   כדי   להנות מעוגה עסיסית ופשוט מושלמת .                 2 תבניות א...