יום ראשון, 18 במאי 2014

טארט פרג ושוקולד

טארט פרג מעולה עם תחתית פריכה ונמסה בפה. חגיגה לאוהבי הפרג והשוקולד.

              

תבנית טארט מתפרקת קוטר 24
החומרים מודגשים בגוף המתכון.

1. מתחילים עם מלית הפרג:
מרתיחים בסיר:
3/4 כוס חלב
50 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
כשרתח מוסיפים- 200 גרם פרג טחון טרי. מערבבים, מניחים להתקרר בחוץ ומעבירים למקרר לפחות לחצי שעה.
2. תחתית הטארט.
מעבדים לפירורים בקערה או במעבד מזון:
2 כוסות קמח
200 גרם חמאה קרה
1/2 כוס סוכר
מוסיפים 1 ביצה ומעבדים לבצק.
מעבירים למשטח עבודה מקומח ומרדדים לעיגול. מהדקים לתבנית הטארט ומכניסים למקרר לשעה או לחצי שעה למקפיא.
3.מחממים תנור ל-180 מעלות.
משטחים את מילוי הפרג על הבצק ומהדקים היטב. אופים במשך 30-35 דקות עד שהבצק מזהיב יפה. מצננים.
4. מכינים גנאש: ממיסים ביחד 100 גרם שוקולד מריר משובח עם 120 מ״ל שמנת מתוקה. מערבבים ויוצקים על הטארט.
שומרים במקרר.



                   




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עוגת שוקולד מנצחת מקמח כוסמין מלא

עוגה נהדרת ממש , קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך   כדי   להנות מעוגה עסיסית ופשוט מושלמת .                 2 תבניות א...