יום שני, 31 במרץ 2014

עוגת שוקולד כשרה לפסח ולרגישים לגלוטן


עוגת שוקולד פשוטה וטעימה טעימה, כזו שהולכת נהדר עם הקפה.

                 

תבנית קוטר 24 או 2 אינגליש קייק
החומרים מודגשים בגוף המתכון.

1. מערבבים בקערה לפי הסדר:
4 ביצים
כוס שמן
1/2 כוס קקאו
1/2 כוס אגוזים/שקדים טחונים
1/2 1 כוסות סוכר
קורט מלח
2. מערבבים בנפרד 1/2 כוס קמח תפוח אדמה + שקית אבקת אפייה וסוכר וניל. מוסיפים לתערובת לערבול קצרצר עד לאיחוד החומרים.
3. מעבירים לתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25-30 דקות. להשגיח ולהיזהר לא לשרוף את הקצוות. 
4. לעיטור, אבקת סוכר או גנאש שוקולד:
בקערה המתאימה למיקרו ממיסים יחדיו 1/2 מיכל שמנת מתוקה חלבית או צימחית ו-120 גרם שוקולד מריר. מערבבים היטב ויוצקים על העוגה. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עוגת שוקולד מנצחת מקמח כוסמין מלא

עוגה נהדרת ממש , קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך   כדי   להנות מעוגה עסיסית ופשוט מושלמת .                 2 תבניות א...