יום שלישי, 31 בדצמבר 2013

בראוניז אוראו רכים וחלומיים

השנה האזרחית החדשה בפתח וחשבתי כיצד להמתיק את תחילתה.
מה יותר טעים מבראוניז משולבים עם אוראו? ובכן, לא הרבה! 
מתכון קל, טעים ופשוט משגע. 
Happy New Year :-)

        

תבנית/רינג מרובע 30*20
החומרים מודגשים בגוף המתכון.

1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2. בבן מארי ממיסים יחדיו תוך כדי ערבוב:
 165 גרם חמאה 
 200 גרם שוקולד מריר
3. בקערת המיקסר מקציפים לקרם תפוח ובהיר:
3 ביצים שלמות
2 חלמונים
תרמיל וניל או חצי כפית תמצית וניל טהורה
מוסיפים 165 גרם סוכר חום, בהדרגה, על מנת לשמור על אווריריות.
4. מקפלים יחדיו את התערובות (השוקולד עם הביצים) ומוסיפים:
2 כפות קמח
1 כף קקאו 
קורט מלח
מערבבים בעדינות תוך כדי תנועות קיפול. כשהמסה הומוגנית ואחידה מפוררים פנימה
כ-5 עוגיות אוראו קצוצים גס. 
יוצקים לתבנית משומנת היטב ומרופדת בנייר אפייה משומן הבולט מהקצוות להוצאה קלה של הבראוניז מהתבנית בתום האפייה. אם משתמשים ברינג, מניחים אותו על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
מפזרים עוד עוגיות אוראו למעלה, 5 יחידות קצוצות גס ומכניסים לתנור.
5. אופים במשך 20 דקות בדיוק.
מצננים לחלוטין וחותכים לריבועים בעזרת סכין חמה. מפדרים באבקת סוכר.

          

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עוגת גבינה וחמאת בוטנים

עוגת גבינה   טעימה מאוד ל אוהבי טעם חמאת הבוטנים . עוגה קלה מאוד להכנה , בלי הפרדת ביצים והקצפתן .  פשוטה ונהדרת לחג הש...