יום שלישי, 3 בדצמבר 2013

צ׳ורוס

צ׳ורוס אמיתיים, טעימים וקלים להכנה.
הבצק הוא למעשה בצק רבוך זהה לפחזניות רק שבמקום לאפות את הבצק כפחזנית, מטגנים בשמן עמוק. התוצאה שונה וכל כך טעימה. 


       


החומרים מודגשים בגוף המתכון.

1. בסיר בינוני מרתיחים עד המסה:
1 כוס מים
100 גרם חמאה
1 כף סוכר
קורט מלח
2. ברגע שרתח מוסיפים בבת אחת:
1 כוס קמח. מערבבים היטב עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
3. מעבירים את הבצק לקערת המיקסר ומערבבים בעזרת וו גיטרה על מנת לצנן אותו.
מוסיפים 3 ביצים בהדרגה. כל פעם ביצה אחת עד שהיא נטמעת בתערובת.
4. בינתיים מחממים שמן עמוק בסיר בינוני ומוסיפים לו חתיכת גזר שתשמור על איכות השמן ועל טמפרטורה קבועה.
5. מעבירים את בלילת הבצק לשק זילוף בעל צנתר משונן בצורת כוכב ומזליפים אל תוך השמן הרותח, מקלות מקלות. אפשר להיעזר עם חוט מתוח משני צידי הסיר על מנת לחתוך את הבלילה משק הזילוף.
6. בסיום הטיגון מעבירים את הצ׳ורוס לסוכר מעורבב עם גרידת תפוז ( או עם קינמון, למי שאוהב)
אפשר להגיש לצד מטבל שוקולד. 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עוגת שוקולד מנצחת מקמח כוסמין מלא

עוגה נהדרת ממש , קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך   כדי   להנות מעוגה עסיסית ופשוט מושלמת .                 2 תבניות א...