יום שלישי, 22 באוקטובר 2013

פינוק בננה, חמאת בוטנים ושוקולד


חטיף קר, מתוק/מלוח, קל להכנה וכל כך טעים. כשבא לכם משהו קטן וטוב החטיף הזה ימתין לכם במקפיא. רגע קטנטן של אושר :-) 

     

1. לחתוך 3 בננות לפרוסות.
2. למרוח על חצי מהן חמאת בוטנים בנדיבות.
3. לכסות בפרוסות הבננות הנותרות ולהקפיא לשעה.
4. להמס 200 גרם שוקולד מריר משובח ולטבול את ״כריכוני הבננה״. להקפיא ל-3 שעות לפחות.
*לאופציית האלפחורס המזוייף כמו בתמונה: לגלגל בקוקוס את כריכוני הבננה בצידם ולהזליף שוקולד מעל. לשמור במקפיא.

       

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עוגת שוקולד מנצחת מקמח כוסמין מלא

עוגה נהדרת ממש , קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך   כדי   להנות מעוגה עסיסית ופשוט מושלמת .                 2 תבניות א...