יום שישי, 13 בספטמבר 2013

עוגת פרג בחושה וטעימה

פרג. או שאוהבים או שלא ואני מאוד מאוד אוהבת פרג על כל צורות האפייה שלו. לכן, עבורי, לפתוח את צום יום כיפור עם פרוסת עוגת פרג וכוס קפה חם וטוב זה הכי אידיאלי.  הפעם הבאתי מתכון של הקונדיטורית מירי ארזי מקונדיטוריית מתוקה. טעמתי ונפגעתי ;-)

     


 2 תבניות אינגליש קייק.
החומרים מודגשים בגוף המתכון.

1. בקערת המיקסר עם וו גיטרה להקרים:
200 גרם חמאה רכה
1/4 1 כוסות סוכר
בינתיים לקלוף ולגרד 1 תפוח ולשים בצד.
2. להוסיף בהדרגה:
 4 ביצים 
קורט מלח ולערבב.
3. להפסיק את פעולת המערבל ולשפוך בבת אחת:
 1/2 1 כוסות קמח תופח
1 כוס פרג טחון טרי  לערבב קצרות.
להוסיף: 1/2 כוס קוקוס ואת התפוח המגורר ולערבב עד לאיחוד החומרים.
4. לצקת לתבניות ולאפות בתנור שחומם מראש ל-165 מעלות כ- 40 דקות.

                 צום מועיל וקל וגמר חתימה טובה לכולם.



2 comments:

  1. שלום
    האם אפשר שמן במקום חמאה
    אודה על תשובה

    השבמחק
    תשובות
    1. היי, בעוגה הזו לא ניתן להמיר לשמן. אפשר להכין עם מחמאה או מזולה לפרווה.

      מחק

עוגת שוקולד מנצחת מקמח כוסמין מלא

עוגה נהדרת ממש , קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך   כדי   להנות מעוגה עסיסית ופשוט מושלמת .                 2 תבניות א...