יום שני, 6 באוגוסט 2012

עוגיות ג'ינג'ר וקינמון

שילוב של ג'ינג'ר וקינמון יוצר עוגיות נהדרות ומוצלחות.
העוקצנות של הג'ינג'ר עם העומק והניחוח של הקינמון הופך אותן לסיפור הצלחה מטמטם שלמרבה הפלא גם ילדים אוהבים.




כמות ל-25-30 עוגיות, תלוי בגודל.
החומרים מודגשים בגוף המתכון.

1. לחמם תנור לחום בינוני של  180 מעלות ולהכין תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה יש להכניס  1/2 2 כוסות קמח
                                         1/2 1 כפית ג'ינג'ר טחון
                                         1/2 כפית קינמון טחון
                                         1 כפית סודה לשתייה
                                         100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
3. בעזרת האצבעות יש "לצבוט" את החמאה לתוך התערובת עד שמתקבל בצק פירורי.
4. לבצק שנוצר יש להוסיף   3/4 כוס סוכר
                                       1 ביצה 
                                       2 כפות סירופ מייפל. ללוש הכל לכדי בצק.
5. לקמח משטח עבודה ולרדד את הבצק לעלה יפה. ( 5 ס"מ גובה לערך) לקרוץ צורות כרצונכם.
6. לאפות כ 12-15 דקות עד להזהבה. לצנן ולבזוק אבקת סוכר.




                                         פשוט וקל. ומאוד טעים :)


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עוגת שוקולד מנצחת מקמח כוסמין מלא

עוגה נהדרת ממש , קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך   כדי   להנות מעוגה עסיסית ופשוט מושלמת .                 2 תבניות א...