יום רביעי, 28 במרץ 2012

עוגיות בוטנים ושוקולד מדהימות!

עוגיות טעימות ופריכות. שילוב של מלוח ומתוק, של חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס, מה צריך יותר מזה?
מתאימות גם לפסח. כמה דקות עבודה והן בתנור. בדיוק כלבבי!


חומרים ל- 20-22 עוגיות
מצרכים מודגשים בגוף המתכון.

1. בקערה מערבבים עם כף עץ, לפי הסדר:
1 כוס חמאת בוטנים
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/4 כפית מלח
3/4 כוס שוקולד צ'יפס
1/2 כוס בוטנים קלויים
2. בידיים לחות יוצרים כדורים בגודל אגוזי מלך ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ובמרווח אחד מהשני.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות במשך 12-14 דקות. אני נוהגת לסובב את התבנית במחצית הזמן לאפייה אחידה.

הארות וטיפים

  • הקפידו על זמן האפייה. גם אם העוגייה מרגישה לכם רכה למגע, הוציאו אותה מהתנור. היא תתייצב בחוץ.
                                            
                                                  קלי קלות, בתאבון :)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עוגת שוקולד מנצחת מקמח כוסמין מלא

עוגה נהדרת ממש , קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך   כדי   להנות מעוגה עסיסית ופשוט מושלמת .                 2 תבניות א...