יום שני, 26 במרץ 2012

קייק פופס מרהיבים ללא אפייה

הטרנד החדש בעולם האפייה הוא עוגות קטנטנות, אישיות על מקל. יש להן תבנית שקעים עם צורה משלהן ואינספור מתכונים.
אני בחרתי הפעם להכין קייק פופס ללא אפייה וויתרתי גם על הצורה המיוחדת. יצאו כדורי שוקולד גדולים ומיוחדים על מקל עם קישוטים מרהיבים מעל.
בהמשך אעלה פוסט עם קייק פופס "אמיתיים" וכל הטררם הקשור אליהן :)




החומרים מודגשים בגוף המתכון.

1. במעבד מזון טוחנים עד שנוצרת עיסה נוחה לעיבוד: 
 3 חבילות עוגיות אוראו ( 176 גר' לחבילה)
 15 גר' חמאה מומסת
 חלב לפי הצורך (מעט כל פעם, עד שנוצר "בצק" נוח לעיבוד)
2. מעבירים את "הבצק" לקירור של שעה לפחות ולאחר מכן יוצרים ממנו כדורים.
3. מקררים שוב את הכדורים למינימום שעתיים. לאחר הקירור תוחבים לתוכם את מקלות הסוכריה. (להשיג בחנויות מתמחות או בחנויות יצירה).
4. מצפים כל כדור בסוכריות כיד הדמיון הטובה עליכם. מניחים במגשיות מרופדות בנייר אפיה ומקפיאים ללילה ועד השימוש.

הארות וטיפים

  • יש להכין יום מראש את הקייק פופס.
  • אני יודעת שיש כאן המון שלבים של קירור. לא לוותר עליהם. אתם תרגישו לבד שקשה לעבוד ללא קירור בין שלבי העבודה.
  • לפרזנטציה והעמדה תחבתי את הקייקפופס לתוך פלסטלינה צבעונית. מראה הזר שמתקבל יפהפה.
  • מושלם לימי הולדת. הילדים מתים על זה!

  
                                            וואו  בקלי קלות :)


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עוגת שוקולד מנצחת מקמח כוסמין מלא

עוגה נהדרת ממש , קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך   כדי   להנות מעוגה עסיסית ופשוט מושלמת .                 2 תבניות א...