יום ראשון, 25 במרץ 2012

קינוח תות, קרם ופסיפלורה

קינוח אלגנטי, אישי ומתוק. שילוב נהדר של טעמים ומרקמים. רק לחתוך, לערבב ולהרכיב את המנה. 
הכנתי אותו ברגע האחרון ליום הולדת של הנסיכה והאמת שהוא נחל הצלחה רבה! 


החומרים מודגשים בגוף המתכון.

1. חותכים 250 גרם תותים (כחצי קופסה) לריבועים קטנים.

2. בקערת המיקסר מקציפים: 
250 מיל' שמנת מתוקה (מיכל אחד)
1 שמנת חמוצה
4 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל  
3. חוצים לחצי 4 פסיפלורה ומרוקנים את תוכנן לקערה.
4. הרכבת המנה: בתחתית כוס הגשה יפה מניחים מעט מהתותים. מעליהם מזליפים מקרם השמנת ומעל יוצקים מנוזל הפסיפלורה. מקררים עד להגשה.



                                                         כמה קל, כמה טעים!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

עוגת שוקולד מנצחת מקמח כוסמין מלא

עוגה נהדרת ממש , קערה אחת ומטרפה זה כל מה שצריך   כדי   להנות מעוגה עסיסית ופשוט מושלמת .                 2 תבניות א...